Matsedel v 9-15
MATSEDEL FÖR APELSKOLAN v 9-15 2011
Vecka |
Måndag |
Tisdag |
Onsdag |
Torsdag |
Fredag |
9 28/2-4/3 |
Vad köket erbjuder |
Tomatfisk med fetaost, ris |
Halv special |
Kålpudding, köttfärslimpa, sås, potatis |
Tacosoppa |
10 7-11/3 |
Chicken nuggets, ris, currysås |
Citronkryddad fiskgratäng |
Frukostkorv, stuv grönsaker, potatis |
Spagetti, köttfärssås |
Italiensk ostsoppa |
11 14-18/3 |
Studiedag |
Fiskpinnar, kall sås, potatis |
Pizzakorv, potatismos |
Chili con carne, ris |
Arlas kycklingsoppa |
12 21-25/3 |
Krämig korvgryta, ris |
Dill- och limekryddad fisksås, pasta |
Pärssons frestelse
|
Köttbullar, sås, potatis |
Grönsakssoppa/ Våfflor |
13 28/3-1/4 |
Falukorv, makaroner |
Stekt fisk, Elisabethsås, potatis |
Indisk färs, ris |
Nikkaloukta-soppa |
Pannkakor |
14 4-8/4 |
Pasta à la Mikaeli |
Fiskgratäng Duglere |
Stekt fläsk, bruna bönor/löksås, potatis |
Wienerkorv, potatismos |
Kycklingsoppa |
15 11-15/4 |
Italiensk kycklingsås, pasta |
TexMex-kryddad fiskgratäng |
Vad köket erbjuder |
Påsklunch |
Fisksoppa |
Vecka 16 Påsklov
Varje dag serveras råkost, mjölk, bordsmargarin och knäckebröd.